اقتصاد جهان در سال ۲۰۲۳ چگونه خواهد شد-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

اقتصاد جهان در سال ۲۰۲۳ چگونه خواهد شد

صندوق بین المللی پول با تشریح مسائلی که بر اقتصاد جهان در سال ۲۰۲۲۲ تاثیر گذاشت، پیش بینی خود از اقتصاد دنیا را در سال ۲۰۲۳ اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۱۹ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 09
کد خبر: ۱۶۷۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، صندوق بین المللی پول در گزارشی با تاکید بر اینکه سال ۲۰۲۲ سال بسیار پر تلاطم اقتصادی بود، تاکید می‌کند اگرچه چشم‌انداز رشد اقتصادی بیش از حد انتظار اقتصاد در اوایل سال وجود داشت اما پس از حمله روسیه به اوکراین به نگرانی تبدیل شد.

این صندوق در ادامه تاکید می کند:‌ اقتصاد جهانی با تورم سریع به ویژه در زمینه غذا و انرژی همراه شد و این بادهای مخالف بر رشد اقتصاد جهانی تأثیر منفی گذاشت و پیش بینی‌ها در زمینه رشد اقتصاد جهانی را کمرنگ تر کرد.

صندوق بین‌المللی پول توضیح می دهد که چگونه پس از شروع جنگ، شاخص عدم اطمینان در جهان افزایش یافت بررسی هایی که به صورت سه ماهه در ۱۴۳ کشور انجام می‌شود گسترش وضع بد اقتصادی ناشی از جنگ را نشان می‌دهد، اگرچه شاخص از آن زمان تا کنون تا حدودی تعدیل شده است اما همچنان وضعیت مناسب نیست.

 این گزارش ها نشان می دهد با وجود اینکه جنگ روسیه و اوکراین به طور مستقیم در رشد اقتصادی کشورها تاثیر داشت اما تبعات آن در قالب افزایش ناراحتی ها و اعتراضات مردمی هم تاثیر خود را گذاشته است این نارضایتی در ابتدای شروع کرونا قابل توجه بود اما اکنون وضعیت تقریباً متعادل شده و شاخص به پایین‌ترین سطح قبل از همه گیری کرونا رسیده است.

نکته بد این است که با توجه به بروز تورم در بسیاری از کشورها که بیشترین حد در چند دهه اخیر رسید بانک های مرکزی سیاستهای افزایش نرخ بهره را در پیش گرفتند و نمودارها در ماه اوت چرخش سیاست پولی و تمایل به سمت افزایش نرخ بهره را در سراسر جهان نشان می دهد با نزدیک شدن به پایان سال بسیاری از بانک‌های جهانی همچنان عطش شدیدی برای افزایش نرخ بهره از خود نشان دادند.

در میان این چالش ها پیش بینی ها از رشد اقتصاد جهانی در سال جدید همچنان کاهشی است چشم انداز اقتصاد جهانی شرایط بدی را در سال جاری خواهد داشت.

شاخص دیگری که در ماه نوامبر ارائه شده بدتر شدن شرایط را نشان می دهد این نمودار بر اساس شاخص شتاب فعالیت های تولیدی و خدماتی در بزرگترین اقتصاد های جهان احصا شده است، این داده ها تایید می‌کند که نشانه های روند نزولی رشد اقتصادی به طور کلی در پایان سال ۲۰۲۲ همچنان باقی مانده و این نشانه‌ای از بروز چالش های اقتصاد جهانی در سال ۲۰۲۳ است./ فارس

ارسال نظر